Bouwbiografie

Published on mei 12th, 2016 | by admin

0

Hersteld: ‘de schuur van de buur’

Het gebeurt zelden dat iemand zich iets herinnert van mijn oude website van voor de hack van 2013. En terecht, het belang van zo’n blog is natuurlijk uiterst minimaal. Ik vond het dan ook wel bijzonder dat de familie van Silfhout me vorige week vroeg of ik het stukje over hun vader -mijn benedenbuurman-  nog had, dat ik heb geschreven na zijn overlijden.

Gelukkig wist ik het nog uit een oude backup te peuteren.Het stuk leest als een archeologische beschouwing over wat er achter bleef naar meer dan 50 jaar bewoning door de van Silfhouts van de woning onder die van mij. Bij herlezen vond ik het nog steeds relevant en bij deze heb ik ‘De schuur van de buur‘ op hun verzoek opnieuw geplaatst met nieuwe foto’s en een door de familie geleverd portret van meneer zelf: https://www.jobbewijnen.nl/?page_id=1456

mini-P1010853

 

Tags: ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • FC Wageningen

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.