Bouwbiografie

Published on juni 11th, 2016 | by admin

0

Oud nieuws…

In verband met het langzaam overzetten van de oude bouwbiografie pagina’s naar deze site, is het volgende ‘oud nieuws’ nu verplaatst. 😉Vorkjes_presentatie

Daarmee is de oude bouwbiografie pagina nu zo goed als ‘redundant’. Bouwbiografie beweegt zich voor mij steeds meer in de kaders van contemporaine archeologie. Waarschijnlijk ga ik de activiteiten steeds meer onder die grotere noemer verder vormgeven.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • FC Wageningen

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.