Villa Margareth..." /> Villa Margaretha op de OMD-2016 – Jobbe Wijnen

Bouwbiografie

Published on september 11th, 2016 | by admin

0

Villa Margaretha op de OMD-2016

Vandaag -zondag 11 september- is de Villa Margaretha geopend tijdens het Open Monumentenweekend! Van 12 tot 5 kunt u er een rondleiding beleven van bewoners en mijzelf in dit bijzondere burgemeesterserfgoed op de rand van Wageningen. Zie ook de pagina van de Open Monumentendag Wageningen.

Wees allen van harte welkom!

Voor mensen die op zoek zijn naar de rapportage van mijn hand van het bouwbiografisch onderzoek in de Villa uit 2010-2011, dit kunt u hier vinden: https://www.jobbewijnen.nl/?page_id=1261

mini-p1030301

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Missie

    Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

  • Testimonial

    "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

    Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.

  • © Jobbe Wijnen