Published on januari 25th, 2017 | by admin

Opgegraven Strijd

Op 28 januari opent in het Noord-Brabants Museum de expositie ‘Opgegraven Strijd’. Ik mocht twee voorwerpen aanleveren en geef een presentatie. De overdracht was een mooi moment even wat te laten zien van mijn ‘depot’ en wat mild kritisch geluid te laten horen over explosieven opsporing en archeologie in Nederland.

Klik hier voor de website van het Noord-Brabants Museum.

Tags:


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • FC Wageningen

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.