Published on februari 28th, 2017 | by admin

Opgraving Kamp Vught Live Stream

Opgegraven strijd. Archeologie van de oorlog is een expositie van Het Noordbrabants Museum in ‘s-Hertogenbosch. Bezoekers worden aan de hand van objecten en multimediale presentaties wegwijs gemaakt in de oorlogsarcheologie van de Steentijd tot de Koude Oorlog. Van 1 t/m 5 maart onderzoeken archeologen Ivar Schute en Jobbe Wijnen een strook grond op het terrein van Nationaal Monument Kamp Vught. Dagelijks geeft een van de archeologen om 13.00 uur een presentatie (45 minuten). De publiek toegankelijke opgraving vindt plaats in het verlengde van de reconstructie van de kampspoorlijn. Belangstellenden kunnen het bodemonderzoek volgen (toegang is inbegrepen bij de entree tot NM Kamp Vught). Na het onderzoek worden de resultaten gepresenteerd in de tentoonstelling Opgegraven strijd, te zien t/m 14 mei in Het Noordbrabants Museum in ’s-Hertogenbosch.

Volg vanaf 1 maart te live stream van onze opgraving op Kamp Vught via de weblog van het NM Kamp Vught: http://www.nmkampvught.nl/opgegraven-strijd/

De direct link naar de livestream is: https://www.youtube.com/embed/live_stream?channel=UC9JHvTQZfaAHBBOm5Vq8W4Q
Of klik op de video hierboven van 1-5 maar tussen ongeveer 9.30 en 16.00 uur.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • FC Wageningen

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.