Vriendschap in een kistje – Jobbe Wijnen

Community archaeology

Published on december 1st, 2013 | by admin

0

Vriendschap in een kistje

P1040833Meestal als ik met de detector ga zoeken vind ik contextloze “objecten”. Materie van vroeger, waar ik soms alleen met veel fantasie een verhaal aan kan hangen. Niet in 2008! Toen vond ik in de bossen op Vlieland iets van een totaal andere orde: Een vriendschap.

De pagina over dit verhaal was in de websitehack verloren gegaan, maar is nu weer hersteld. Klik hier voor het verhaal van de vriendschap in blik.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • FC Wageningen

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.