Archeologie

Published on december 5th, 2018 | by admin

0

Ring Pulls in Archaeology Ireland

In augustus begon ik een project om alle verschillende treklipjes van de wereld te verzamelen en daarmee het publiek weer toegang te geven tot archeologisch handelen en de traditionele vernauwingen in het ‘archeologisch denken’ op te rekken. Ondertussen wordt er  geregeld zeer enthousiast gereageerd en sturen mensen me treklippen toe uit van overal over de wereld. Kijk hier voor de kaart en het actuele overzicht

Aardig om dan ook even te melden is dat het idee soms al verrassend wordt opgepikt door de media, zonder dat ik daar bijzonder veel moeite voor doe. Deze maand staat het project in Archeology Ireland. Best een hele eer, een gerenommeerd blad! Ik weet niet of ik het hele nieuwsbericht hier mag delen, daarom alleen een fragment. Het blad is ongetwijfeld te bestellen via de website van de uitgever: https://archaeologyireland.ie/

 


About the AuthorBack to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • FC Wageningen

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.