Published on maart 29th, 2019 | by admin

Pull Tabs at Saxion

This was an amazingly fun project!

Pull Tab Archaelogy at Saxion Applied University, Deventer. March 2019 Thanks to my pull tab heroes Sifra Verheijden, Danaë Evers, Betsie Balduk and Jeroen van Dijk. Also thanks to Anne Lies and @Pim Alders of Hogeschool Saxion for the support.

More information at http://www.pulltabarchaeology.com

English subtitles available!

The Team


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Missie

    Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

  • Testimonial

    "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

    Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.

  • © Jobbe Wijnen