Archeologie

Published on juni 27th, 2019 | by admin

0

‘Pull Tab Archaeology’ geeft archeologie terug aan de burger

Om een of andere reden ben ik de NTR Focus Radio uitzending hier vergeten hier te melden. Ik doe het alsnog, want de was erg leuk om te maken en geeft echt ook wel een aardig beeld van waarom ik die treklipjes zo belangrijk vind. Een heel avontuur zo midden in de nacht op een verlaten mediapark.


Embed via Stitcher hieronder, of anders klik hier voor de link: https://www.nporadio1.nl/radio-focus/onderwerpen/499382-je-mag-archeologie-doen-maar-alleen-aan-het-lijntje-van-de-professional


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Missie

    Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

  • Testimonial

    "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

    Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.

  • © Jobbe Wijnen