Published on februari 12th, 2020 | by admin

Archeohotspot Heerlen

Uitwerking van de archeologische vondsten bij provinciaal depot De Vondst, Heerlen. Het materiaal is gevonden in de jaren 80 bij archeologisch onderzoek rond Slot Schaesberg en elders. Het werk wordt gedaan door vrijwilligers van Slot Schaesberg en van de Archeohotspot Heerlen.

Video is door mij gemaakt in opdracht van Slot Schaesberg. Wilt u ook meehelpen en wat over archeologie leren, neem dan contact op via www.slotschaesberg.nl

Met dank aan alle vrijwilligers en aan Sjeng Kusters (De Vondst).
Muziek OB3people


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • FC Wageningen

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.