Archeologie

Published on december 4th, 2013 | by admin

0

“Dat zijn de Flessen van mijn Vader”

mini-P1060128In 2011 deed ik een merkwaardige vondst: Langs de A12 bij Maarn lagen in de berm duizenden colaflessen. Afval? Of toch meer dan dat…een vondst die zou leiden tot een bijzondere ontmoeting.

Na enkele maanden afwezigheid staat het artikel ‘Dat zijn de flessen van mijn vader!’ uit 2011 nu weer online op de website. Klik op deze link voor de volledige versie van het onwaarschijnlijke verhaal van een hoop scherven.

Tags: , , , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • FC Wageningen

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.