Erfgoed Video start bouw Centrale Markthal, Amsterdam.

Published on maart 3rd, 2021 | by admin

0

Start bouw Centrale Markthal

Video productie in opdracht van BOEi met Suzan Lammers, directeur Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed. De bouwwerkzaamheden op de Centrale Markt Amsterdam zijn gestart. Meer informatie op www.centralemarkthal.nl

Met dank aan Arno Boon, Jeroen Ketting en Pim Boomgaard en met foto’s van Jan van Dalen.

Zie ook de BOEi website of het BOEi youtube kanaal:

Tags:


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • FC Wageningen

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.