Archeologie

Published on december 2nd, 2021 | by admin

0

Gereedschap van Auguust Backelandt

Oh, ik weet niet zeker of ik deze foto nu al wilde delen – binnenkort komt er meer online over het gereedschap van Auguust Backelandt bij BOEi – maar ik word hier dus zoooo enthousiast van, aan de slag zijn met prachtig historisch gereedschap uit de #Enka fabriek Ede, dit tipje van de sluier kan ik niet laten toch nu al te onthullen. Benieuwd waar dit gereedschap vandaan komt? Kijk dan de video die we eerder maakten: https://www.youtube.com/watch?v=AHfRbPSOBTg&t=67s

Gereedschap van Auguust Backelandt – BOEi erfgoed


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Missie

    Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

  • Testimonial

    "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

    Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.

  • © Jobbe Wijnen