Magneetvissen – Jobbe Wijnen

Archeologie

Published on juni 1st, 2012 | by admin

0

Magneetvissen

P1100371Magneetvissen: het met een sterke magneet vissen naar metalen voorwerpen in het oppervlaktewater

Wat er van te zeggen? Laat ik eens met de conclusie beginnen: het is op dit moment vooral een curieuze hobby die zich in het beste geval kan ontwikkelen tot een experimentele methode van ‘material culture study’ of een vorm van archeologisch inventariserend onderzoek.

Hersteld na de computercrash is dit artikel nu weer online. Klik hier voor het hele artikel

Tags:


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • FC Wageningen

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.