contemporary archaeology

Published on augustus 16th, 2014 | by admin

0

Een andere archeologie

Contemporary Archaeology Design ProcessIk ben op zoek naar een contemporaine archeologie.

Een contemporaine archeologie die zich beweegt tussen mensen; een archeoloog als participant-onderzoeker; een studie van materiële cultuur vanuit betrokkenheid met de samenleving; een praktijk waarin je als onderzoeker gaat graven en met wat je vindt verhalen vertelt en teruggeeft aan de samenleving: “Kijk, dit is wat er is.”

Verbindend en doorsnijdend.

Tags:


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • FC Wageningen

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.