Nieuws no image

Published on juli 13th, 2013 | by admin

0

Website gehacked

Donderdag 11 juli kreeg ik bericht dat vanaf mijn website een aanval was uitgevoerd op de server van de hosting. Oftewel, mijn site was gehacked, en bijna als in de film ’the Matrix’ (1999) worden dan volautomatisch beveiligingsmechanismen geactiveerd die de totale site wissen.Zo gaat dat.

De oude pagina’s zijn daardoor momenteel niet beschikbaar. Excuses voor het ongemak, ik probeer het een en ander tussen de bedrijven door zo snel mogelijk weer te herstellen.

www.bouwbiografie.nl is gelukkig alweer vollediger beschikbaar, waaronder de meeste tekst over het kazerneproject en die over bureau Rustenburg. Klik op de link voor meer informatie.

 

 

 


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
  • Missie

    Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

  • Testimonial

    "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

    Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.

  • © Jobbe Wijnen