Contact

mini-TR-Jobbe Wijnen-04

Foto: Tamara Reijers (tamra.nl)

Jobbe Wijnen
Mail even mij voor mijn bedrijfsgegevens:  info (*at*) jobbewijnen.nl

Social media

Algemene voorwaarden

Mail even mij voor mijn algemene verkoopvoorwaarden:  info (*at*) jobbewijnen.nl

 

 

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

3 Responses to Contact

 1. Beste Jobbe Wijnen,
  in de jongste Resource las ik het artikeltje over Het rijke linkse leven, en nu meld ik me, omdat ik mogelijk nog iets kan toevoegen aan je gegevens over boerderij Wanders-de International Club. In de periode dat de IC verhuisde van de barak op Rustenburg naar deMarijkeweg, was ik nl bestuurslid. Heb dus de krakers, de ontruiming, de verbouwing enz. van dichtbij meebeleefd. In de verbouwde club hing een kleine collage van foto´s uit de originele boerderij, die ik gemaakt had. Of ik daar nog iets van terug kan vinden, is zeer de vraag ! Mocht je belangstelling hebben, neem dan contact op.
  vriendelijke groet,Anneke Pannekoek,

 2. Herman Schonewille says:

  Ik vind u onderzoek naar Molukse woonoorden interessant, ik hou mij zelf bezig met hoe de situatie van huisvesting toentertijd was met name locatie, indeling en plattegrond van de kampen en overige bijzonderheden.
  Heb mij opgegeven als volger en hoop ook via deze weg informatie te verzamelen
  Mvg Herman Schonewille

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑
 • Missie

  Erfgoed als bron van inspiratie en archeologie als een wetenschap die niet langs de kant van de weg blijft toekijken bij de problemen in de wereld, maar bijdraagt aan verbinding... Meer weten over mijn visie en missie? Lees dan hier verder.

 • Contemporaine Archeologie

 • Bouwbiografie

 • Colloquim op Saxion

 • Testimonial

  "Ik heb Jobbe leren kennen als bij uitstek een creatieve vernieuwer in de archeologie van de Tweede Wereldoorlog. Ook op andere onderwerpen is Jobbe bij RAAP steeds grensverleggend bezig geweest. Ik heb Jobbe verder meegemaakt als een zeer gedreven medewerker, die het vooral belangrijk vindt dat zijn werk in er toe doet."

  Marten Verbruggen, directeur RAAP Archeologisch Adviesbureau.